Kako prečistiti energijo stanovanja

Življenje neizogibno proizvaja energijo in ker živimo v zaprtih prostorih je potrebno to energijo občasno prečistiti, saj lahko drugače vodi do slabega počutja.

Vsak prostor ima svojo energijo, ki se s časom nabira kar je lahko problematično, če se vselimo v novo stanovanje/hišo. Februarja sva se s fantom preselila v svoje prvo stanovanje in potrebno ga je bilo kar dobro energijsko prečistiti, saj je v njem živelo več različnih ljudi.

via GIPHY

Stanovanje so prodajali zato ker je noter umrla babica in to sredi naše sedanje dnevne sobe :O Ampak glede na to, da smo s stanovanja med obnovo odstranili vse razen stropa sem se tolažila, da njen duh ni mogel ostati niti v razpokah od parketa :) (malce se šalim malce ne).

Verjetno ste tudi sami že kdaj začutili, da se ne dobro počutite v določenem prostoru oziroma, da ste kdaj nekam vstopili in se počutili kot da na vas pritiska nepojasnjena teža.

Če se preselimo v novo stanovanje je vedno dobro najprej prečistiti energijo in tako omogočiti, da prostore sveže napolnimo z našo energijo. Pomembno pa je tudi, da ob vsakem novem letnem času oziroma v določenih časovnih razmikih naše življenjske prostore energijsko očistimo in omogočimo nov začetek.

via GIPHY

Kako očistiti energijo stanovanja?

Najbolj enostavno in učinkovito je kadilo z belega žajblja. Posušen beli žajbelj vžgemo tako da rahlo tli in se kadi (z drugo roko spodaj držimo krožnik, da nam pepel ne pada na tla). S kadilom se sprehodimo po stanovanju in smo  pozorni na to, da  kadilo pomikamo tudi po vseh vogalih stanovanja. Med tem, ko se s kadilom sprehajamo po prostorih moramo imeti odprta okna.

via GIPHY

Po tem, ko s kadilo razkadimo vse prostore kadilo ugasnemo in se prepričamo, da ne tli.

Uživajte v čisti energiji in dobremu počutju.

*Dodaten mini nasvet

Po feng shuju je dobro nad vhodna vrata postaviti mini figurico živali, ki predstavlja zavetnika doma. Če lahko izbirate je najboljša izbira želva, ampak ne skrbite ne glede na vrsto živali, bo ta opravila svojo nalogo.

via GIPHY